top of page

7 ting I og jeres bryllupsfotograf skal undgå. Vol. 2


Det er umuligt ikke at stresse på den store dag, men bryllupsfotografen behøver ikke at være endnu en stressfaktor for jer. Læs videre og find ud af, hvilke ting jeres fotograf skal undgå, så I kan få mere tid til gæsterne og hinanden.

11. I spørger efter for mange billeder

Hvis I har været omhyggelige med valget af jeres bryllupsfotograf, så er det rimelig sikkert at fotografen har lavet hans/hendes forberedelse. Hvilket betyder at det ikke er nødvendigt at I beder fotografen om 10 fotograferingen af samme portræt.

12. I vælger ikke en bryllupsfotograf I klikker med

Sørg for at I forstår bryllupsfotografen og omvendt. Book et møde enten fysisk eller via Skype, så længe I lærer hinanden at kende og føler jer trygge ved samarbejdet. Det kan hurtigt blive en katastrofe, hvis I ikke er på samme bølgelængde på jeres bryllupsdag.

13. I aftaler ikke en forlovelsessession

Forlovelsessessioner er fotografering af det kommende brudepar, med fokus på at skabe tryghed mellem parret og fotografen, samt at udtrykke begge parters ønsker og behov. På denne måde er både I og bryllupsfotografen vel forberedt til jeres bryllupsdag. En forlovelsessession er stedet hvor man kan eksperimentere og lege, så alt står skarpere når det virkelig gælder.

14. I hyrer ikke en professionel bryllupsfotograf

Vælg en bryllupsfotograf som er professionel, ikke bare hvem som helst med et digitalt kamera og en hjemmeside. Undersøg om bryllupsfotografen har den nødvendige erfaring og evne til at udtrykke jeres ønsker med et kamera, ligegyldigt på hvilket tidspunkt af dagen.

15. I falder for trends

Mange kommende brudepar falder for tidens fotograferingstrends. Det er yderst vigtigt at jeres billeder overlever tiden der kommer og bliver værdsat af de næste generationer. Alt for mange vælger at påføre deres billeder trends som er oppe at vende i øjeblikket, men som de færreste vil anderkende nogle år frem i tiden. Vælg en bryllupsfotograf med ekspertise i klassiske billeder, så jeres billeder også kan overleve i fremtiden.

16. I glemmer detaljerne

Husk de små ting. Har I en ekstra bryllupsinvitation som I ønsker bryllupsfotografen skal inkludere i scenen? Havde brudens søster et specielt ønske til et billede? Disse små detaljer kan have et massivt indtryk på stemningen af dage.

17. I smiler ikke - nogensinde

Fortæl alle jeres gæster, specielt ved ankomst om at smile. Et smil fortæller alt om hvilken en dag, jeres bryllup var.

Vi håber I er obs. på disse 17 fælder og at jeres bryllups bliver et sandt eventyr!


Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page