top of page

10 ting I og jeres bryllupsfotograf skal undgå. Vol. 1

Det er umuligt ikke at stresse på den store dag, men bryllupsfotografen behøver ikke at være endnu en stressfaktor for jer. Læs videre og find ud af, hvilke ting I og jeres fotograf skal undgå, så I kan få mere tid til gæsterne og hinanden.

1. I overholder ikke tidsplanen

Snak med jeres bryllupsfotograf før I aftaler en tidsplan. Det kan betyde alverdens hvilket dagslys fotografen har at arbejde med. Den bløde eftermiddagssol giver et flot lys som er nemt at arbejde med, fremfor middagslyset som kan være meget skarpere.

Både jer og bryllupsfotografen skal respektere tidsplanen og være opmærksomme på at intet ''bare lige tager 10 min.'' En times forsinkelse kan nemt ødelægge jeres forberedelse.

2. Familie og venner kommer i vejen

Vi har vel alle en i familien eller i vennekredsen, som anser sig selv som fotograf. En type der dukker op til et bryllup med fotoudstyr og tror han hjælper med at tage ekstra billeder, men i virkligheden kommer personen ofte i vejen for bryllupsfotografen. Hvis I har sådan en person i omgangskredsen, så hjælp gør alle en tjeneste og bed personen om at beholde fotoudstyret derhjemme.

3. I fortæller ikke bryllupsfotografen hvad I kan lide

Skønhed er subjektivt. Derfor er det nødvendigt at I fortæller bryllupsfotografen hvad der er I kan lide og ikke kan lide. Det er en god ide at gøre dette på forhånd, så der ikke opstår diskussioner til selve brylluppet.

4. I organiserer ikke gæster til portrætter

Sørg for at I får en til at hjælpe jer og jeres gæster, når der skal tages portrætter af gæsterne. Det er vigtigt at selve processen forløber flydende, og en hjælpende hånd kan være med til at samle folk, sende dem til fotografen og guide dem ud af forløbet igen.

5. I prøver for hårdt

Hav det sjovt! Det er de spontane ting, som gør jeres bryllup levende og sjovt. Det er jo trods alt ikke et Madame Tussaud museum. Det er helt fint med lidt kage i ansigtet, eller skubberi mellem veninderne når brudebuketten bliver kastet i luften. Husk og smil, selv når de små overraskelser dukker op.

6. I gemmer fotografering af brudeparret til senere

Oftest vælger de fleste at gemme fotograferingen af brudeparret til efter ceremonien, men mange gange ender det i stress da de færreste ceremonier overholder tidsplanen. Vælger I at blive fotograferet først, får I den nødvendige ro og tid til at fange de perfekte øjeblikke.

7. I posere

En god bryllupsfotograf giver instruktioner af en grund; nemlig at få de bedste momenter frem på kamera. Det bedste I kan gøre er at slappe af og være så naturlige med hinanden som I kan. Vær tilstede i øjeblikket, og vigtigst af alt, vær håbløst forelsket i hinanden, så bliver billederne med garanti fantastiske.

8. I venter for længe med at reservere en bryllupsfotograf

Finder I en god bryllupsfotograf, reserver personen! De bedste fotografere er reserveret år forinden, og bliver ikke ledige foreløbigt. Der er intet mere skuffende eller frustrerende når I én uge inden brylluppet opdager, at den bryllupsfotograf I havde kigget på er optaget på jeres dato.

9. I kigger i kameraet hele tiden

Nogle par ønsker spontane billeder, men føler alligevel en trang til at stoppe alt hvad de fortager sig og kigge direkte i kameraet. Det kan være ren instinkt, men husk på, kig kun i kameraet når bryllupsfotografen beder jer om det. Resten skal fungere så naturligt som muligt.

10. I laver ikke en liste af ''no goes''

Fortæl jeres bryllupsfotograf inden den store dag, hvis der er nogle billeder I ikke bryder jer om. Det kan være billeder hvor I ikke smiler, eller billeder hvor der bliver brugt en bred vinkel af jeres hoveder. Det skubber bryllupsfotografen ud af fokus, hvis I begynder i selve øjeblikket at fortælle hvad I ikke bryder jer om. Så længe det er aftalt på forhånd, så kan bryllupsfotografen arbejde kreativt med jer uden afbrydelser.

Tag note af disse hyppige fejltagelser og kig forbi i næste uge, hvor vi samler flere ind, så I slipper fra at begå dem til jeres eventyrlige bryllup.


Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page