top of page

Det skal I vide før I booker en destinationsfotograf

Skal I have et bryllup på en anden destination, så er der mere til at hyre en bryllupsfotograf end man lige skal tro.

En destinationsfotograf er et must, hvis man planlægger et bryllup væk fra hjemmet. Men hvordan finder man den rigtige, og hvad skal man tage hensyn til før man booker en bryllupsfotograf. Vi har udvalgt en håndfuld tips, så jeres jagt på den perfekte destinationsfotograf bliver nemmere.

Lær fotografen at kende

Det er yderst vigtigt at vælge en som I synes godt om. Der skal være kemi og fotografen skal kunne forstå og have evnen til at udtrykke jeres kærlighed på bedste facon. At I elsker jeres bryllupsbilleder er noget alle bryllupsfotografer sigter efter. Men når man er afsted over flere dage med en fotograf, så skal man også kunne klikke på det personlige plan, for det er sådan man opnår de absolut bedste billeder, når man som brudepar kan slappe af og være naturlig i fotografens selskab. Hvis I finder en som I kan både på et professionelt og personligt plan, så har I ramt guldet. Til nørderne derude, personlighed + talent = smukke billeder.

I skal kigge efter bryllupsfotografer som rejser ofte og en som I kan se tilbringe tid med.

Fotografens udgifter

Udover fotografens bag linsen, så skal I også være klar over hvilke andre udgifter der er forbundet med en destinationsfotograf. Dette kunne være flybillet, biltransport til og fra brylluppet, andre aktiviteter eller mad. Nogle destinationsfotografer har også en ''ude-af-huset'' udgift. Da de mister arbejde derhjemme, skal de have det kompenseret. Nogle fotografer har alle disse udgifter samlet, mens andre sender regningen efter rejsen er ovre og de har det fulde overblik over forbruget.

Andre aktiviteter

Og når I planlægger udgifterne så overvej tidsforbruget på lokationen og ikke kun bryllupsdagen. Hvis I har planlagt et destinationsbryllup der varer en weekend, så er chancerne store for at I har andre aktiviteter planlagt henover weekenden. Hvis disse øjeblikke er vigtige for jer, så skal I finde ud af med fotografen om det kan blive en ekstra udgift eller om det er inkluderet i den samlede pris. Nogle fotografer kan sagtens forhandle om prisen på andre aktiviteter end det aftalte.

Bring fotografen ind før tid

Det kan også anbefales at betale for ekstra dage på lokationen, med eller uden de ekstra events. Hvis I transporterer jeres fotograf til destinationen, kan det godt betale sig at have dem tilstede en dag før det hele går løs. Det giver fotografen mulighed for at gå på opdagelse på lokationen, og på den måde forberede sig til at fange de perfekte øjeblikke når de udspiller sig foran kameraet. Det kan jo være fotografen finder noget I ikke anede eksisterede.

Hyr en lokal fotograf

I skal selvfølgelig også være obs på at jeres fotograf kan være fra destinationen I rejser til. Der finde utrolige talenter rundt i verden, og de fortjener også en mulighed for at berige jeres dag og minder. Hyr den absolut bedste fotograf som passer til jeres budget. I kan ikke få taget jeres bryllupsbilleder om igen, så det er vigtigt at I investere klogt i jeres bryllupsfotograf, lige meget hvor jeres bryllup bliver holdt.


Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page