top of page

Billeder I ikke har brug for på bryllupsdagen

Disse billeder vil ikke forbedre jeres fotoalbum, dem kan I roligt hoppe over.

Hvis jeres store dag er lige rundt om hjørnet, så føler I nok at jeres bryllupsfotograf skal fange hvert eneste lille øjeblik. Selvom vi sagtens kan forstå jer, så er der alligevel en bunke af billeder I absolut skal have I jeres fotoalbum, men der er bestemt også en stor mængde I ikke ønsker derinde. Hvorfor spilde tid på billeder som alligevel ikke kommer til at være en del af de ''udvalgte''? Vi har derfor noteret hvilke billeder folk oftest ikke har brug for. Læs med og spar jer selv tiden på den store dag.

For mange familiesammensætninger

Er det virkelig nødvendigt at sammensætte alle mulige opstillinger af onkler, tanter, fætre og kusiner? Får I overhovedet brug for 10 forskellige sekvenser af familien og venner af familien I måske ikke engang kan navnene på? Nej vel. I må simpelthen samle de vigtigste og fotografere et par store billeder og videre med dagen. Din mor bliver glad, og I sparer tid på unødvendige snaps.

Gæsterne have det sjovt

Gæsterne kommer til at være som udsendte journalister, og de kommer til at poste fra dagen overalt på de sociale medier, I kommer til at være på Facebook, Instagram, Snapchat, overalt! Desuden, med en velfungerende photo-booth kan de tage alle de billeder de ønsker. Siden gæsterne alligevel selv fotografere hele dagen og natten, så er det ikke nødvendigt at jeres fotograf render rundt og fotografere gæsterne også. Det har de selv helt styr på.

Ufotogent mad

Det kan være I er helt ekstatiske over smagen af kyllingen til receptionen, men det betyder ikke at kyllingen skal med på billedelisten. Selvfølgelig skal maden også fotograferes, da det også er en stor del af dagen hvis det også er præsenteret flot, men I skal bare være omhyggelige med hvad der er accepteret og hvad der ligner en simpel gryderet. Alle kommer til at elske maden til brylluppet, men hvis det ikke har et fotogent gen, så hold det ude af jeres billeder.

Alt I er utilpasse med

Nej, I behøver ikke at tage et hop sammen med jeres ægtefælle eller ligge i græsset bare fordi fotografen siger I skal. I kan altid hoppe fra hvis noget ikke passer jer eller jeres vision for bryllupsbillederne. Derfor kan det være nyttigt at lære fotografen bedre at kende, og specielt deres tidligere arbejde. Det kan give jer et fingerpeg om hvordan de arbejder og opstiller folk til fotografering.


Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page