top of page

Sådan får I de bedste forberedelsesbilleder

Her får I nogle tips fra os, om hvordan I selv kan sørge for at jeres forberedelsesbilleder bliver perfekte, og ikke noget som ligner I har gjort det på 2 min.

Forberedelsesbilleder er så meget mere end bare billeder af forberedelsen. Ja, de fanger øjeblikke hvor I griner og nyder den sidste tid som ugift, men vigtigere endnu, så er de minder fra tiden hvor I gik fra ''mig'' til ''os''. Billeder af forberedelsen er fyldt med intime minder af dig og dem du har allermest af, bort set fra personen I møder til ceremonien, naturligvis. Dig og veninderne/vennerne kommer til at værdsætte disse billeder langt ud i fremtiden, og så skader det heller ikke at I alle ligner 1 million.

Her får I vores tips til at få billederne af forberedelsen til at være perfekte.

Sørg for at lokationen er perfekt

Om I bruger et hotelværelse, dit eget værelse i lejligheden eller stedet hvor selve receptionen skal afholdes, så kan I gøre meget for at tranformere det til jeres behov for gode billeder af forberedelsen. Arbejd med din fotograf om at stille det bedste lys frem i rummet, det kan betyde at slukke for stærkt stationært lys for at opnå blødt og naturligt lys i billederne. Andet I skal sørge for er at jeres tema kører igennem rummet, om det er brudebuketten eller andre dekorationer. Hav dem fremme så de kan være med til at skabe en atmosfære.

Lad brudepigerne vise deres små gaver frem

Om det er samme farve kåber til alle pigerne eller blomstertiara, lad pigerne vise gaverne frem så I kan få nogle bedre billeder ud af øjeblikket. Billederne af gaverne kan også være med til sætte miljøet og fortælle lidt om det bånd der er imellem jer.

Sæt tid af til mad

Vi kan godt fortælle jer, at de færreste kvinder er glade for billeder af dem hvorpå de smasker en bagel i munden. Derfor kan det være nyttigt at aftale på forhånd hvornår I kan få noget mad, om det er før eller efter fotograferingen er op til jer. Vi ved alle at mad hjælper meget på humøret, og I har ikke brug for sultne brudepiger. Det vil ingen opleve. Hvis I endelig skal indtage noget under fotograferigen, så lad det være lidt sødt til ganen.

Planlæg jeres billeder strategisk

Så vigtigt som tøjet er, så vil de sødeste fællestrøjer ikke imponere nogen hvis halvdelen af pigerne stadig har hårcurlere i håret og ingen makeup. Sørg for at billederne er taget efter håret og makeup er på plads, hos alle, så alle ser fantastiske ud. Dermed opnår I også større delingsværdi på de sociale kanaler.

De skal ikke skyndes

Som vi har nævnt utallige gange, så kommer I til at værdstætte disse billeder i en evighed, og derfor er det vigtigt at I ikke skynder jer. Planlæg forberedelsen med jeres fotograf, og sørg for at have noget tid tilovers hvis noget skulle løbe fra tidsplanen. Det værste der kan ske hvis I holder tidsplanen er, at der vil være mere tid til hyggesnak med veninderne. I ønsker alligvel at se afslappet og naturlige ud, og ikke stresset.


Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page