top of page

Overvejer I at droppe video til brylluppet? Læs med her først

Selvfølgelig er billeder fantastiske, og hvem tænker ikke over sætningen, '' Et billede siger mere end 1000 ord'', men video fanger noget som billeder ikke kan, f.eks. din fars tale, jeres første dans som ægtepar når I siger det famøse ''Ja'' til hinanden.

Video er ikke hvad I tror

Hvis I frygter blændende varmt lys, som smelter jeres makeup hurtigere end en vaffelis på en varm julidag, så frygt ikke unødvendigt. De bedste videoer filmes med en dokumentaristisk stil, hvilket gør at I højst sandsynligt ikke engang bemærker videografen, før I får det færdig klippet produktet nogle uger efter. Der er selvfølgelig mange forskellige former for stile, men for at finde den bedste for jer, eller for at formindske unødvendig bekymring, så tag en snak med jeres videograf.

Video fanger alle de øjeblikke imellem

Det er en selvfølge at fotografen fanger de vigtigste øjeblikke som din gang langs kirkegulvet med farmand, det første kys og gæsterne med hænderne fulde af ris udenfor kirken. Men hvad med alle de øjeblikke som opstår imellem højdepunkterne? Det er her I har brug for en videograf, en som kan fange de ærlige øjeblikke hvor I eller gæsterne ikke går i krampe over at posere, men bare er naturlige og nyder festlighederne.

Med video kan I eksperimentere

De fleste ønsker klassiske billeder som bevarer deres skønhed langt ud i fremtiden. Men med video kan I eksperimentere og afprøve mere moderniseret stile, som er med til at sætte et præg af jeres personlighed og viser verden hvordan I virkelig er. Medmindre I er skrupskøre, det kan en videograf skjule det på flotteste vis.

Video betyder LYD!

Den er alle vel med på, men video fanger lyden i de øjeblikke hvor, hvis det havde været uden lyd, så havde det ikke haft samme betydning som med. Overvej et billede af din forberedelse med brudepigerne, hvor I alle griner, og hvor du om mange år fra nu ikke kan huske grunden til. Men med video kan du høre, at grunden til I griner er de sjofle jokes Anna bliver ved med at fortælle under jeres fælles håropsætning. Eller din mors vise ord mens hun hjælper dig med at sætte dit slør på plads og din fars reaktion til at se dig i brudekjolen. Det er minder som disse som I vil værdsætte længe efter jeres kære er kommet videre i livet. Video vil foreviggør stemmerne og atmosfæren af dem I holder allermest af i de øjeblikke I værdsætter mest.

Bryllupsvideoer er ikke på længde med Ringenes Herre Trilogien

I kan godt glemme alt om at bryllupsvideoer der kører som et langsomt slideshow tilbage fra folkeskolen. De fleste videografer kan skyde forberedelserne og ceremonien og have dem klar til afspilning til receptionen. Jeres gæster vil elske behind-the-scene optagelserne, mens I forbereder jer til det store øjeblik. Det er også muligt at optage andre episoder som taler, og inkludere dem til selve festen. Det er dog muligt at få alle optagelserne fra dagen i deres rå-udgave.


Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page