January 30, 2017

Det er umuligt ikke at stresse på den store dag, men bryllupsfotografen behøver ikke at være endnu en stressfaktor for jer. Læs videre og find ud af, hvilke ting jeres fotograf skal undgå, så I kan få mere tid til gæsterne og hinanden.  

11. I spørge...

January 23, 2017

Det er umuligt ikke at stresse på den store dag, men bryllupsfotografen behøver ikke at være endnu en stressfaktor for jer. Læs videre og find ud af, hvilke ting I og jeres fotograf skal undgå, så I kan få mere tid til gæsterne og hinanden.  

1. I overhol...

January 16, 2017

Aldrig nøjes med en fotograf...

Vi ved alle, at når den store dag kommer, så ligner vi en million. Men kan man være sikker på at den valgte fotograf kan fange os ligne en million? Lige efter udgifter til lokationen har vi udgiften til en fotograf. Faktisk, så kan en fot...

January 9, 2017

Valg af bryllupsfotograf kan være overvældende, da det vrimler med fotografer over hele Danmark. Det kan blive en lang og frustrerende proces, for hvem er den bedste og hvem skal man vælge? Vi har derfor valgt at gøre processen lidt nemmere for jer ved at samle en list...

January 2, 2017

Selvfølgelig er billeder fantastiske, og hvem tænker ikke over sætningen, '' Et billede siger mere end 1000 ord'', men video fanger noget som billeder ikke kan, f.eks. din fars tale, jeres første dans som ægtepar når I siger det famøse ''Ja'' til hinanden.

Video er ikke...

Please reload

Seneste blogindlæg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Ikon

Tilbage til toppen